Ana içeriğe atla

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBU) Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğü (EÜK) tanışma toplantısı, EÜK Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Selma Yılar'ın moderatörlüğünde 19 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilmiştir. Toplantıya katılım gösteren EÜK Koordinatör Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Didar Sarı Çallı ve Öğr. Gör. Cansu Keskin, EÜK Birim Temsilcileri ve öğrencilerimiz karşılıklı etkileşimlerde bulunmuşlardır.

Sosyal yaşamda karşılaştıkları mekansal ve eğitsel zorlukları dile getiren öğrencilerimize kendilerini tanıtma fırsatı sunulmuş olup ileride yapılacak etkinliklerin ve projelerin temelleri atılmıştır.

Erişilebilir üniversite olabilmek için neler yapabiliriz sorusuyla başlayan çevrimiçi görüşmede farklı öneriler alınmış olup bu sorunlara çözümler üretilmiştir.

Katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve EÜK üyelerimize teşekkür ederiz.