Eylül 2023'te İtalya'nın Padova şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonasında 48 kg'da birincilik ve Aralık 2023'te düzenlenen Antalya Özel Sporcular Yüzme Yarışları'nda 50 metre serbest sitil 1.liği, 50 metre sırt üstü 2.ciliği alan SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi mezunu  özel sporcumuz Firuze Ferda Şevval Devrim judo ve yüzmede ulusal ve uluslararası şampiyonluk derecesi alarak göğsümüzü kabarttı.

Değerli mezunumuzu Annesi Aslı Devrim ve Yüzme Antrenörü Talha Altuntaş ile birlikte Rektörlüğümüzde ağırladık. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık kendisine diplomasını takdim ederek, başarısını kutladı. Ziyaret esnasında Engelsiz Üniversite Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Selma Yılar ve Koordinatör Yardımcımız Öğr. Gör. Cansu Keskin hocalarımızda eşlik etti.