SUBÜ’de uygulama ve araştırma merkezleri ile koordinatörlüklerin yıllık performanslarının değerlendirildiği koordinasyon toplantıları düzenlendi. Toplantılarda konuşan Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “İlkeli duruşumuz sayesinde itibarımızın yüksek olduğunu görüyoruz” dedi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde (SUBÜ), uygulama ve araştırma merkezleri ile koordinatörlüklerin yıllık performanslarına ilişkin koordinasyon toplantıları düzenlendi. İki gün süren toplantılarda merkez müdürleri ve koordinatörler yaptıkları sunumlarla faaliyetlerine ilişkin detayları paylaştı. 2024 yılına ilişkin genel değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantılara Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ile SUBÜ Senatosu üyeleri katıldı.

Ülkemizin geleceği için sözümüz olmalı
Koordinasyon toplantılarında konuşan ve kalitenin vazgeçilmezi olan planla, uygula, kontrol et, önlem al döngüsünü iyi uygulayarak başarıyı yakaladıklarını kaydeden SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “2023 yılı üniversitemizin gelişim ivmesini sürdürdüğü ve önemli işlere devam ettiği bir yıl oldu. Yeni bir üniversite olarak en iyiler arasında yer almak için yaptığımız örnek çalışmalarla vitrinimizi süslememiz gerekiyor. Ülkemizin geleceği için söyleyecek sözümüzün olması lazım. Şeffaflık anlayışımızı devam ettirerek söylemlerimizi, raporlarımızı, yaptığımız işlerin sonuçlarını, bilgileri, belgeleri ve çalışmalarımızı web sitemizde paylaşmalıyız.  İlkeli duruşumuz sayesinde itibarımızın yüksek olduğunu kurduğumuz ilişkilerde görüyoruz. Bu bir emek ve özveri işi. Tüm ekiplerimiz fedakârca çalışıyor. Güvenin sağlanmasına katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bunu sürdürülebilir kılmalıyız. Dertlerle dertlenerek derman olmak için gayret gösteriyoruz. Bugünlerde hoşuma giden bir sözü sizinle paylaşmak istiyorum. ‘İşinizi iyi yapmanız maaşınızın karşılığı değil, karakterinizin yansımasıdır.’ Çok başarılını işler yapıyorsunuz. Fedakârlık ve özveriniz için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.